![]() |
fot. www.valdemarsro.dk |
Wiosna w pełni! To najlepszy czas, aby wykorzystywać w kuchni dostępne świeże warzywa i owoce. Jednym z niedocenianych, a bardzo smacznych jest rabarbar.
- 0,5 kg świeżego rabarbaru
- woda
- stewia lub brązowy cukier na osłodę 🙂
- opcjonalnie truskawki
- 0,5 kg świeżego rabarbaru
- 4 granaty
- 1/4 szklanki cukru
- szczypta cynamonu
Umyj i pokrój rabarbar. Zalej go sokiem ze świeżo wyciśniętych granatów. Całość zasyp
¼ szklanki cukru i odrobiną cynamonu do smaku. Gotuj pod przykryciem
kilkanaście minut, a na końcu przecedź. Jeśli napój będzie zbyt esencjonalny,
można dolać do niego niegazowanej wody. Podawaj schłodzony.
Spring in full! This is the best time to use fresh vegetables and fruits in the kitchen. One of the unappreciated and very tasty is rhubarb.
contains many nutrients, vitamins C, E and A. Rhubarb has
anti-inflammatory and laxative properties, and thanks to its fiber
regulates the digestive processes in our body. What’s
more, the rhubarb has estrogenic properties, i.e. it is great for
treating acne in women and for problems in men with prostatic
hypertrophy.
- 0.5 kg of fresh rhubarb
- water
- stevia or brown sugar for baking 🙂
- optionally strawberries
Wash the rhubarb, peel it out of the bast fibers and cut into a larger cube. Pour water into the pot, add the rhubarb and cook the drink. From the moment the rhubarb floats up, cook on low heat for 15 minutes. You can add a teaspoon of sugar or sugar if the taste is too sour. Put the beverage prepared in this way into a jug, give it chilled, also with ice cubes!
- 0.5 kg of fresh rhubarb
- 4 grenades
- 1/4 cup of sugar
- a pinch of cinnamon
Wash and cut the rhubarb. Fill it with freshly squeezed pomegranate juice. The entire load of ¼ cup of sugar and a touch of cinnamon to taste. Cook under a dozen or so minutes, and finally strain. If the drink is too essential, you can add non-carbonated water to it. Serve chilled.